Green Electro Eye (Innovision)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 249,00 kr

Specialpris: 175,00 kr

  • Køb 2 for 168,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 4 for 159,00 kr pr. stk. og spar 10%
ELLER

Hurtigt overblik

Flotte 90 dags farvede kontaktlinser uden styrke der naturligt ændrer din nuværende øjenfarve på en flot og naturlig måde.
Priserne er for et par (2 stk. farvede kontaktlinser uden styrke)


Hurtig levering indenfor 1-2 dage


Kontaktlinser i høj kvalitet produceret i England


Linserne dækker din øjenfarve 100% uanset om du har mørke eller lyse øjne


14 dages returret på uåbnede linserFlere visninger

Detaljer

Green Electro Eye farvede kontaktlinser uden styrke

Er du på udkig efter et nyt naturligt look enten til dagligdagen eller til fest og farver, så tilbyder vi her markedets største udvalg af Electro farvede kontaktlinser uden styrke. Electro kontaktlinser med farve giver et nyt naturligt look med et lille tvist af det overnaturlige for at give flotte naturlige øjne.

Om vores farvede kontaktlinser

Prisen på vores farvede kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Vores farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Information for førstegangs brugere af farvede kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores lagerførte farvede kontaktlinser indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag). Alle ordrer modtaget inden klokken 13:30, afsendes samme dag.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.